Benvinguts a la plana web corporativa de Pintor Musach i Drogueria Marga.

Pintor Musach  és una empresa familiar amb més de 80 anys d´història establerta a Calella de Mar, que va ser  fundada als voltants dels anys 1930 per Manuel Musach.

Després de 3 generacións donant servei tant a empreses com a particulars, així com a entitats locals i comarcals com Ajuntaments, Esglésies i associacions de tot tipus, actualment Pintor Musach està format per un equip de professionals encapçalats pel nét de Manuel Musach,  Xavier Musach Vergés, juntament amb la col.laboració d´Ezequiel Musach Torrent, el continuador de la nissaga.

Pintor Musach garanteix acabats impecables, un gran ventall de tècniques en pintura i la nostra experiència i assesorament al seu servei.

Droguería Marga forma part important de Pintures Musach, oferint als seus clients, tant empreses com particulars, un catàleg molt extens de diferents marques de pintura, com ALP, Bruguer, Titan, etc ..., tots aquells productes per decorar la vostra llar així com productes de neteja i perfumeria, destacant les 2 màquines tintomètriques amb les que podem fabricar tots aquells colors que podeu imaginar.

Si us plau, gaudiu de les nostres planes web, Drogueria Marga i Pintor Musach, no dubteu en contactar amb nosaltres per demanar-nos pressupostos i fer-nos arribar les vostres preguntes.

Moltes gràcies per fer-nos confiança.

Pintor Musach - Tel. 93.766.16.99 Mòbil. 669.45.94.81

Drogueria Marga Tel. 93.766.16.99

Desplaçaments provincia de Barcelona.